Op- en Overslag

Op- en Overslag

Bij Transporten Veens Herveld is ruime mogelijkheid voor een veilige opslag en overslag van handelsgoederen (volgens de TLN-PD 2000 voorwaarden). In onze verwarmde hal met een hoogte van 10 meter en een oppervlakte van ruim 2.200 m2 zijn er mogelijkheden genoeg om uw producten efficiënt en veilig op te slaan. Wij maken gebruik van de gebruikelijke palletstellingen met liggers voor 4 europaletten met een totaalmassa van maximaal 4 ton per ligger.

In onze stapelbare boxen van 10 m3 kunnen wij uw inboedel of volumineuze goederen opslaan.

Neem voor vrijblijvend advies telefonisch contact met ons op: 0488 – 451424
Of per e-mail: Info@veensherveld.nl

Tevens bestaat de mogelijkheid tot blokstapeling van goederen tot 5 ton per m2. Een gedeelte van de hal is namelijk uitgevoerd met een zeer zware vloerconstructie.

Ook kunnen wij zeecontainers voor u laden, lossen en opslaan. We hebben ervaring in inpak en ompak werkzaamheden,  labelen, inpakken, uitpakken of verpakken, samenstellen van zendingen of pallets en displaybouw.

Niet alleen binnenopslag, maar ook buitenopslag behoort tot onze aktiviteiten. Op ons 10.000 m2 grote op- en overslagterrein behoort labelen, uitsorteren, verpakken, laden en lossen met een kraan of heftruck tot de dagelijkse werkzaamheden.