Diensten

Veens Herveld levert een uitgebreid scala aan transportdiensten waaronder:

Op- en Overslag

Bij Transporten Veens Herveld is ruime mogelijkheid voor een veilige opslag en overslag van handelsgoederen (volgens de TLN-PD 2000 voorwaarden). In onze verwarmde hal met een hoogte van 10 meter en een oppervlakte van ruim 2.200 m2 zijn er mogelijkheden genoeg om uw producten efficiënt en veilig op te slaan. Wij maken gebruik van de gebruikelijke palletstellingen met liggers voor 4 europaletten met een totaalmassa van maximaal 4 ton per ligger.

In onze stapelbare boxen van 10 m3 kunnen wij uw inboedel of volumineuze goederen opslaan.

Neem voor vrijblijvend advies telefonisch contact met ons op: 0488 – 451424
Of per e-mail: Info@veensherveld.nl

Tevens bestaat de mogelijkheid tot blokstapeling van goederen tot 5 ton per m2. Een gedeelte van de hal is namelijk uitgevoerd met een zeer zware vloerconstructie.

Ook kunnen wij zeecontainers voor u laden, lossen en opslaan. We hebben ervaring in inpak en ompak werkzaamheden,  labelen, inpakken, uitpakken of verpakken, samenstellen van zendingen of pallets en displaybouw.

Niet alleen binnenopslag, maar ook buitenopslag behoort tot onze aktiviteiten. Op ons 10.000 m2 grote op- en overslagterrein behoort labelen, uitsorteren, verpakken, laden en lossen met een kraan of heftruck tot de dagelijkse werkzaamheden.

Glaswanden plaatsen en transporteren

Veens Herveld is o.a. gespecialiseerd in het vervoeren van glazen ruiten en ramen en het plaatsen van ruiten op locatie. De ruiten worden op locatie direct in de sponning geplaatst met behulp van een kraanauto en glaszuigers.

Spoedtransport en koeriersdienst, als het snel bezorgd moet worden

Veens Herveld kan u zeer snel van dienst zijn. In de regel zijn er wagens beschikbaar die binnen de door uw klanten gestelde termijnen het transport kunnen verzorgen.

Uw zending op tijd op het juiste adres?
De koeriersdienst van Transporten Veens Herveld is er op berekend.

Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers.
Met een ruim wagenpark

en met een enorme inzet!

Bel ons of stuur een e-mail voor meer informatie over de mogelijkheden.

(Inter-)nationaal transport

Transporten Veens Herveld is thuis in internationaal en nationaal transport. Of het nu gaat om compleetvrachten, distributieritten of spoedtransporten. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing. Wij distribueren allerhande goederen, gestapeld op Euro- of Blokpalletten, maar ook goederen die niet op een standaard pallet passen. Ook kleinere zendingen transporteren wij -bij spoed als koeriersdienst- met een van onze koeriersbussen, of in een samengestelde vracht met Palletways. In overleg met u komen we altijd tot een oplossing voor uw logistieke uitdagingen. Voor meer informatie nodigen wij u uit om met ons op te nemen. Transporten Veens Herveld heeft diverse 4-weg meeneemheftrucks (ook wel Kooiaap genoemd) beschikbaar. Deze heftrucks kunnen we achterop een van onze trailers of motorwagens meenemen. Alle wielen kunnen worden aangedreven en bestuurd, daardoor kunnen ze op de meeste plaatsen probleemloos ingezet worden. Door het 4-weg systeem kunnen de Kooiaapen zijwaarts rijden, waardoor lengtegoederen vervoerd kunnen worden door smalle straten in bijvoorbeeld binnensteden.

Veens Herveld verzorgt transporten in een groot gedeelte van West-Europa.

Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België, Luxemburg en Groot Brittannië behoren tot ons standaard werkterrein. Het betreft hier een grote verscheidenheid aan goederen die wij vervoeren met moderne Tautliner opleggers.

Pallet distributie

Veens Herveld is dé vervoerder van uw producten verpakt op pallets van alle formaten. Pallets kunnen worden op- en overgeslagen in onze eigen op- en overslagloods.

Uw goederen worden snel en vakkundig afgehaald en bezorgd binnen Nederland, België en het Ruhrgebied in Duitsland op de dag die u wenst. Daarnaast leveren we express distributie services voor kleine zendingen van goederen op pallets door heel Nederland en Europa tegen concurrerende transparante tarieven.

Bezorging vanaf 1 pallet door heel Europa

De Europese dekking wordt gerealiseerd doordat wij deelnemen aan een netwerk van ruim 300 transportbedrijven. Transporten Veens Herveld is mede hierdoor in staat om dagelijks kleine palletzendingen (1 tot 6 pallets) naar alle postcodes in Europa te vervoeren op auto’s die voorzien zijn van een laadklep.  We doen dit zonder afbreuk te doen aan onze kracht als familiebedrijf. De kracht die u ongetwijfeld kunt waarderen. Wij staan voor kwaliteit, tijd en aandacht voor u als klant met een modern wagenpark en persoonlijk contact.

Het netwerk biedt een dagelijkse expresdistributiedienst binnen Europa van en naar de UK, België, Denemarken, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noord-Frankrijk, Zwitserland en naar Italië, Portugal en Spanje.

We maken gebruik van verschillende palletmaten, waardoor een kleine zending betrouwbaar en goedkoop verstuurd kan worden.

Als klant kunt u uw zendingen bij Veens Herveld aanmelden via internet, via dit systeem zijn eigen vrachtbrieven overbodig.

Volumetransport

Veens Herveld heeft diverse volumecombi’s tot haar beschikking. Deze wagens kunnen tot 115 m3 vervoeren. Ook zijn enkele volumecombi’s uitgerust met een hefdak die in de hoogste stand een insteekhoogte creëert van meer dan drie meter. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld toch machines of kunststof pakketten van 3 meter hoog snel verladen worden.

Kooiaap transporten

Een kooiaap (meeneemheftruck) kan vervoerd worden op de achterkant van onze vrachtwagens en trailers zonder ruimteverlies voor de lading. De kooiaap is binnen 1 minuut operationeel en de chauffeur kan de lading snel laden en lossen op adressen waar geen laad of losmogelijkheid is. Kortom: de kooiaap kan u tijd en geld besparen.

Onze kooiapen hebben de volgende extra mogelijkheden:

  • Steunpoten bij de wielen om extra zware goederen te tillen (tot 2500 kg)
  • 4-weg systeem, d.w.z. ze rijden vooruit, achteruit en zijwaarts.
  • Een mast met een hefhoogte van 3,40 meter
  • Aandrijving op alle wielen, zodat hij ook kan rijden op onverhard terrein.

Zoals gezegd is een groot voordeel van kooiaapvervoer de flexibiliteit. De goederen worden met de kooiaap zonder moeite verplaatst, daar waar het met een pompwagen via de laadklep soms onmogelijk is (vanwege de ondergrond of het gewicht). Het is ook mogelijk om de lading met de kooiaap via de zijkant te lossen en te laden.

Kraanauto’s

Veens Herveld heeft een tiental auto’s uitgerust met een kraan. Dit zijn zowel vaste kranen op motorwagens en trekkers als verrijdbare kranen op de oplegger.

De kranen hebben een hefvermogen van 16 tot 40 ton per meter en een reikwijdte van 15 tot 17 meter.

Met behulp van deze kranen is een grote verscheidenheid van ladingen zelfstandig te laden en te lossen. Ook montagewerk op locatie met behulp van de kraan behoort tot de mogelijkheden.

Speciaal transport

Veens Herveld heeft vele mogelijkheden om uw transport te verzorgen als het lang, breed of hoog is. We beschikken over de benodigde ontheffingen om lading te vervoeren tot 3.5 meter breed en 3.5 meter hoog en tot 24 meter lang. Hiervoor kunnen wij inzetten: diepladers, semi-diepladers en uitschuiftrailers. Daarnaast kunnen wij een 2.5 tons heftruck meenemen.

Transporten Veens Herveld kan platte constructies (gevelelementen, puien, panelen, enz.) vervoeren met een hoogte van wel 5 meter. Deze constructies worden verladen op een speciale juk, welke wij op een van onze voertuigen kunnen monteren.